Om Soliva.dk

Soliva forhandler spanske olivenolier af bedste kvalitet.

Olivenolierne som vi omhyggeligt udvælger fra de bedste spanske olivenproducenter, er alle af extra jomfru olivenolie, EVOO kvalitet (extra virgin olive oil) . Det betyder de er godkendt af myndighedernes strenge krav og omhyggelige kontrol af bl.a. syreindhold. Soliva tilbyder et eksklusivt udvalg af økologiske, samt konventionelt dyrket EVOO olivenolier, i gourmet og premium kvalitet.

Hos Soliva finder du altid et fast sortiment af EVOO kvalitetsolier til hverdagen samt gourmet og premium olier. Udover det faste sortiement fører vi udvalgte Premium og Grand Cru olivenolier i begrænset antal. Hvis du har et særligt ønske om en olivenolie er du velkommen til at kontakte os og hvis det er muligt vil vi bestille den ønskede olie hjem til dig.

Soliva.dk er en mindre virkesomhed der drives af René Sønderbæk og kan derfor garantere tryghed i handlen og kvalitet i produkterne. Vores mission er at bringe de bedste spanske olivenolier til vores kunder og at give dem en unik smagsoplevelse. Vi er dedikeret til at levere den højeste kvalitet og service til vores kunder og at sikre, at de får den bedst mulige oplevelse, når de køber vores produkter.

Du har altid mulighed for personlig kontakt enten telefonisk eller mail. 

Telefon 41 29 81 91 alle hverdage ml 10 og 17

eller benyt kontaktformularen under menupunktet: Kontakt

Navnet, Soliva, er en sammentrækning af ordene "Sol og det spanske ord "Oliva", som betyder oliven. Smagsfulde oliven kræver den rette mængde sol.

Solivas logo symboliserer en fuldmåne, da de bedste oliven høstes ved fuldmåne, en helhed og et stærkt og sundt oliventræ. 

Det budskab ønsker vi hos Soliva.dk at udleve med bæredygtig og naturlig ekstra jomfru olivenolie i høj kvalitet. Til glæde for kunden og til gavn for helheden.

Logoet er leveret af Bubblegumstudio

Udvalget af olivenolier hos Soliva er:

100% ekstra jomfru olivenolie

Når du køber olivenolie hos Soliva.dk kan du være sikker på at alle olivenolierne er ekstra jomfru olivenolie af bedste kvalitet og at olivenfrugterne er dyrket, høstet og bearbejdet i Spanien. Vi har også beskrevet hvilken olivensort der er anvendt i den enkelte olivenolie og hvilken olivengård eller region den er dyrket ved. Ekstra jomfru olivenolie er den første koldpressing af druerne og må maks indeholde 0,8% syre. For at fremstille 1 liter ekstra jomfru olivenolie bruges der ca 10 kg. grønne oliven. Til sammenligning bruges der 3 kg. overmodne oliven til 1 liter af supermarkedernes billige olivenolier.  Hos Soliva.dk er det kvaliteten der er i fokus.

100% økologisk olivenolie

De olivenolier Soliva.dk har beskrevet som økologiske kan du være sikker på er 100% økologiske. De producenter vi handler med er underlagt meget strenge krav og kontrol af de europæiske fødevaremyndigheder. Den europæiske økologi certifikation som alle vore økologiske olivenolier er mærkert med, gives kun til produkter der nøje overholder kravene og Soliva.dk kan dermed garantere et rent økologisk produkt. På visse af olivengårdene høstes der oliven fra træer der er 400-500 år gamle. De dyrkes og plejes efter gamle traditioner og metoder. Uden brug af kemikalier og kunstgødning. Det er økologi når det stikker dybest.

Gourmet og Premium olivenolier

Hos Soliva.dk er vi stolte af at kunne tilbyde olivenolier i gourmet og premium kvalitet. Du finder altid et varieret udvalg af ekstra jomfru olivenolier indenfor kategorierne gourmet og premium. Disse olier er det ypperste af olivenolier og produceres under ekstremt nænsomme forhold. De bedste druer udvælges omhyggeligt og håndplukkes om natten ved fuldmåne og indenfor 4 timer er de nænsomt høstet og bragt til olivenmøllen hvor de presses under optimale forhold. Til premium olivenolier bruges der ca 15-20 kg. grønne oliven af de bedste fra oliventræet. Smagen og duften af disse premium olivenolier er en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Syreindholdet må maks være 0,3 % og den nænsomme behandling af druerne gør at al kraft, saft og smag udnyttes optimalt og kommer forbrugeren til gode i form af en unik smagsoplevelse.

 

 


WWW.SOLIVA.DK

Ponydalen 7, 3000 Helsingør, DK

Email: kontakt@soliva.dk

Telefon: 41 29 81 91 hverdage ml. kl. 10 og 17

Om Soliva

Handelsbetingelser

Fragt kr. 39,-

Fri fragt ved køb af min. kr. 400,-


Følg os på Facebook og Instagram