100% ekstra jomfru olivenolie

Når du køber olivenolie hos Soliva.dk kan du være sikker på at alle olivenolierne er ekstra jomfru olivenolie af bedste kvalitet og at olivenfrugterne er dyrket, høstet og bearbejdet i Spanien. På flasken vil også stå beskrevet hvilken olivensort der er anvendt i den enkelte olivenolie og hvilken olivengård eller region den er dyrket ved. Ekstra jomfru olivenolie er den første koldpressing af druerne og må maks indeholde 0,8% syre og når vi taler om premium olivenolier, er syreindholdet helt nede på maks. 0,3%. For at fremstille 1 liter ekstra jomfru olivenolie bruges der ca 10 kg. grønne oliven. Til sammenligning bruges der 3 kg. overmodne oliven til 1 liter af supermarkedernes billige olivenolier.  Hos Soliva.dk er det kvaliteten der er i fokus.

100% økologisk olivenolie

De olivenolier Soliva.dk har beskrevet som økologiske kan du være sikker på er 100% økologiske. De producenter vi handler med er underlagt meget strenge krav og kontrol af de europæiske fødevaremyndigheder. Den europæiske økologi certifikation som alle vore økologiske olivenolier er mærkert med, gives kun til produkter der nøje overholder kravene og Soliva.dk kan dermed garantere et rent økologisk produkt. På visse af olivengårdene høstes der oliven fra træer der er 400-500 år gamle. De dyrkes og plejes efter gamle traditioner og metoder. Uden brug af kemikalier og kunstgødning. Det er økologi når det stikker dybest.

Gourmet og Premium olivenolier

Hos Soliva.dk er vi stolte af at kunne tilbyde olivenolier i gourmet og premium kvalitet. Du finder altid et varieret udvalg af ekstra jomfru olivenolier indenfor kategorierne gourmet og premium. Disse olier er det ypperste af olivenolier og produceres under ekstremt nænsomme forhold. De bedste druer udvælges omhyggeligt og håndplukkes om natten ved fuldmåne og indenfor 4 timer er de nænsomt høstet og bragt til olivenmøllen hvor de presses under optimale forhold. Til premium olivenolier bruges der ca 15-20 kg. grønne oliven af de bedste fra oliventræet. Smagen og duften af disse premium olivenolier er en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Syreindholdet må maks være 0,3 % og den nænsomme behandling af druerne gør at al kraft, saft og smag udnyttes optimalt og kommer forbrugeren til gode i form af en unik smagsoplevelse der bidrager til naturlig sundhed.

Vi er overbevist om, at vores kunder vil elske den unikke smag og aroma, som vores olivenolier tilføjer til deres mad.

 


WWW.SOLIVA.DK

Ponydalen 7, 3000 Helsingør, DK

Email: kontakt@soliva.dk

Telefon: 41 29 81 91 hverdage ml. kl. 10 og 17

Om Soliva

Handelsbetingelser

Fragt kr. 39,-

Fri fragt ved køb af min. kr. 400,-


Følg os på Facebook og Instagram